Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES NAUTILUS SAUVIGNON BLANC 0.75 LTR.

Nautilus Sauvignon Blanc komt van het wijnbedrijf Nautilus, dat in Nieuw-Zeeland eigendom is van de bekende Australische kwaliteitsproducent Yalumba. Nautilus heeft eigen wijngaarden, maar betrekt ook druiven van ‘contractgrowers’. De witte wijnen zoals de Nautilus Sauvignon Blanc worden in de winery van Rapaura Vitners gemaakt.
Wijnhuis
Nautilus Estate
Druivensoort(en)
100% Sauvignon Blanc
Vinificatie
Moderne vinificatie.

Proefnotities
Bleek strogele kleur en aroma’s van kruisbessen en linde met hints van brandnetel. Zeer zuivere, droge wijn met tropische fruit aroma’s. In de mond herkent men meloen, passievruchten en citrus. Lange afdronk.

Eten & Drinken
Te serveren bij gerookte en gebakken visgerechten, salades, schelp- en schaaldieren.

Bekroningen
91 punten Wine Enthusiast

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Nautilus Sauvignon Blanc komt van het wijnbedrijf Nautilus, dat in Nieuw-Zeeland eigendom is van de bekende Australische kwaliteitsproducent Yalumba. Nautilus heeft eigen wijngaarden, maar betrekt ook druiven van ‘contractgrowers’. De witte wijnen zoals de Nautilus Sauvignon Blanc worden in de winery van Rapaura Vitners gemaakt. Wijnhuis Nautilus Estate Druivensoort(en) 100% Sauvignon Blanc Vinificatie Moderne vinificatie. Proefnotities Bleek strogele kleur en aroma’s van kruisbessen en linde met hints van brandnetel. Zeer zuivere, droge wijn met tropische fruit aroma’s. In de mond herkent men meloen, passievruchten en citrus. Lange afdronk. Eten & Drinken Te serveren bij gerookte en gebakken visgerechten, salades, schelp- en schaaldieren. Bekroningen 91 punten Wine Enthusiast