Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES NAUTILUS ESTATE CHARDONNAY 0.75 LTR.

Nautilus Estate Chardonnay

Nautilus Estate Chardonnay is een wijn van Nautilus, dit is een wijnbedrijf in Nieuw-Zeeland dat eigendom is van de bekende Australische kwaliteitsproducent Yalumba. Nautilus heeft eigen wijngaarden, maar betrekt ook druiven van 'contractgrowers'. De witte wijnen van Nautilus worden in de winery van Rapaura Vitners gemaakt.

Druivensoort(en)
100% Chardonnay.

Vinificatie
Modern, met lagering op Franse eikenhouten vaten gedurende 10 maanden.

Proefnotities
Schitterende stro-gele kleur. Aroma?s van vijgen, meloen, fruit. In de smaak herkent men cashew noten en koekjes. Stevige structuur en lange afdronk.

Eten & Drinken
Te serveren bij gevogelte en visgerechten in romige sauzen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Nautilus Estate Chardonnay Nautilus Estate Chardonnay is een wijn van Nautilus, dit is een wijnbedrijf in Nieuw-Zeeland dat eigendom is van de bekende Australische kwaliteitsproducent Yalumba. Nautilus heeft eigen wijngaarden, maar betrekt ook druiven van 'contractgrowers'. De witte wijnen van Nautilus worden in de winery van Rapaura Vitners gemaakt. Druivensoort(en) 100% Chardonnay. Vinificatie Modern, met lagering op Franse eikenhouten vaten gedurende 10 maanden. Proefnotities Schitterende stro-gele kleur. Aroma?s van vijgen, meloen, fruit. In de smaak herkent men cashew noten en koekjes. Stevige structuur en lange afdronk. Eten & Drinken Te serveren bij gevogelte en visgerechten in romige sauzen.