Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES SANTOCCI LIMONCELLO 0.70 LTR

GENERATIES LANG IS HET ORIGINELE RECEPT VAN DE ENIGE ONWEERSTAANBARE, PURE EN OP TRADITIONELE WIJZE GEPRODUCEERDE LIMONCELLO BEWAARD GEBLEVEN EN IN STAND GEHOUDEN.
SANTOCCI WIL DEZE BIJZONDERE KWALITEIT GRAAG DELEN MET LIEFHEBBERS VAN EEN PRACHTIGE LIKEUR.
NEEM EEN KIJKJE IN DE GESCHIEDENIS EN TRADITIE VAN SANTOCCI EN ZIE HOE OOK JIJ HET SANTOCCI GEVOEL KUNT BELEVEN! VIVERE!


Van Santocci kun je het hele jaar door genieten. Niet alleen als aperitief of digestief op warme zomerdagen, ook ‘s winters is de vloeiende en heerlijke smaak van Santocci een belevenis bij een mooie kop espresso of goede koffie.

Santocci bewaar je het best in het vriesvak, en serveer je in shotglasses die ook in het vriesvak worden bewaard. Zo koud als Santocci wordt geserveerd, zo onweerstaanbaar zul je de smaak ervaren. Omdat de basis van Santocci bestaat uit de schillen van de mooiste Italiaanse citroenen uit Sorrento, adviseren we je om de fles voor het serveren te schudden.

En wat te denken van een mooie Santocci cocktail, of Santocci als de geraffineerde smaakmaker van mooie gerechten? Liefhebbers weten de bijzondere smaak en het heerlijke gevoel van de Santocci limoncello niet alleen in het glas te waarderen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 19,95
  • Bestel 6 voor € 18,95 elk en bespaar 5%
  • Bestel 12 voor € 18,35 elk en bespaar 8%

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

GENERATIES LANG IS HET ORIGINELE RECEPT VAN DE ENIGE ONWEERSTAANBARE, PURE EN OP TRADITIONELE WIJZE GEPRODUCEERDE LIMONCELLO BEWAARD GEBLEVEN EN IN STAND GEHOUDEN. SANTOCCI WIL DEZE BIJZONDERE KWALITEIT GRAAG DELEN MET LIEFHEBBERS VAN EEN PRACHTIGE LIKEUR. NEEM EEN KIJKJE IN DE GESCHIEDENIS EN TRADITIE VAN SANTOCCI EN ZIE HOE OOK JIJ HET SANTOCCI GEVOEL KUNT BELEVEN! VIVERE! Van Santocci kun je het hele jaar door genieten. Niet alleen als aperitief of digestief op warme zomerdagen, ook ‘s winters is de vloeiende en heerlijke smaak van Santocci een belevenis bij een mooie kop espresso of goede koffie. Santocci bewaar je het best in het vriesvak, en serveer je in shotglasses die ook in het vriesvak worden bewaard. Zo koud als Santocci wordt geserveerd, zo onweerstaanbaar zul je de smaak ervaren. Omdat de basis van Santocci bestaat uit de schillen van de mooiste Italiaanse citroenen uit Sorrento, adviseren we je om de fles voor het serveren te schudden. En wat te denken van een mooie Santocci cocktail, of Santocci als de geraffineerde smaakmaker van mooie gerechten? Liefhebbers weten de bijzondere smaak en het heerlijke gevoel van de Santocci limoncello niet alleen in het glas te waarderen.