Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES THE GLENLIVET CAPTAIN'S RESERVE 0,70 LTR

THE GLENLIVET CAPTAIN’S RESERVE MAAKT ZIJN DEBUUT!

The Glenlivet range is uitgebreid met een prachtig nieuwe variant: The Glenlivet Captain’s Reserve. Een whisky die, na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, nog minimaal zes maanden in ex-cognacvaten rijpt.Toen The Glenlivet distilleerderij in 1921 in handen kwam van Captain Bill Smith Grant, had hij twee uitdagingen: de Grote Depressie en de drooglegging in de Verenigde Staten. Als gedecoreerd oorlogsheld schroomde hij niet deze uitdagingen aan te gaan. Dat wierp zijn vruchten af: The Captain legde een geweldig fundament voor de distilleerderij nadat de drooglegging werd herroepen. Deze whisky is een eerbetoon aan ‘The Captain’. Door zijn inspanningen is The Glenlivet uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende single malt whisky’s ter wereld.


EEN RIJKE EN INTENSE SMAAK

Na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, rijpt The Glenlivet Captain’s Reserve whisky nog minimaal zes maanden in ex-cognac vaten. Dit creëert een uniek rijke en intense smaak. The Glenlivet Captain’s Reserve is geïnspireerd op het bijzondere karakter van zijn naamgenoot, Captain Bill. Deze karaktervolle single malt whisky neemt je met elke druppel mee van de mistige bergdalen van het Schotse Speyside naar de glooiende wijngaarden van de Franse Cognac. ‘The Captain’ had een sterke band met Frankrijk waar hij tijdens WOI aan de zijde van de geallieerden vocht. Daarna keerde hij terug naar Schotland om met vastberadenheid te werken aan het voortbestaan van zijn distilleerderij tijdens de Grote Depressie van de dertiger jaren.

Smaaknotities:

GEUR

Overladen met zoete en fruitige aroma’s. Rijk in honing en abrikozenjam met tonen van zoet kaneelbrood en een subtiele sensatie van pittige drop.


SMAAK

Sappige smaken van mandarijnen in siroop, rijpe stoofpeer en in chocolade gedipte rozijnen.


FINISH

Immens zacht en smaakvol.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 44,95

Aanbieding € 38,95

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

The Glenlivet range is uitgebreid met een prachtig nieuwe variant: The Glenlivet Captain’s Reserve. Een whisky die, na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, nog minimaal zes maanden in ex-cognacvaten rijpt. Toen The Glenlivet distilleerderij in 1921 in handen kwam van Captain Bill Smith Grant, had hij twee uitdagingen: de Grote Depressie en de drooglegging in de Verenigde Staten. Als gedecoreerd oorlogsheld schroomde hij niet deze uitdagingen aan te gaan. Dat wierp zijn vruchten af: The Captain legde een geweldig fundament voor de distilleerderij nadat de drooglegging werd herroepen. Deze whisky is een eerbetoon aan ‘The Captain’. Door zijn inspanningen is The Glenlivet uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende single malt whisky’s ter wereld. EEN RIJKE EN INTENSE SMAAK Na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, rijpt The Glenlivet Captain’s Reserve whisky nog minimaal zes maanden in ex-cognac vaten. Dit creëert een uniek rijke en intense smaak. The Glenlivet Captain’s Reserve is geïnspireerd op het bijzondere karakter van zijn naamgenoot, Captain Bill. Deze karaktervolle single malt whisky neemt je met elke druppel mee van de mistige bergdalen van het Schotse Speyside naar de glooiende wijngaarden van de Franse Cognac. ‘The Captain’ had een sterke band met Frankrijk waar hij tijdens WOI aan de zijde van de geallieerden vocht. Daarna keerde hij terug naar Schotland om met vastberadenheid te werken aan het voortbestaan van zijn distilleerderij tijdens de Grote Depressie van de dertiger jaren. Smaaknotities: GEUR Overladen met zoete en fruitige aroma’s. Rijk in honing en abrikozenjam met tonen van zoet kaneelbrood en een subtiele sensatie van pittige drop. SMAAK Sappige smaken van mandarijnen in siroop, rijpe stoofpeer en in chocolade gedipte rozijnen. FINISH Immens zacht en smaakvol.