Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES ROE & CO BLENDED IRISH WHISKEY 0,70 LTR

Roe & Co, een whisky met de kenmerkende zachtheid van Ierse whisky maar bijzonder diep van smaak, is een meesterlijke blend van rijke malt en zachte graanwhisky’s gerijpt in kostbare first fill bourbonvaten. Dit creëert een whisky met een natuurlijke zachtheid en een bijzonder diepe, onderscheidende smaak.

Roe & Co heeft een complexe, gelaagde neus: hij begint met vanille en de romigheid van ons graan, gevolgd door karamel en toffee. Een fijne voorbode van wat nog gaat komen. In de mond komt de rijping in first fill bourbonvaten tot leven en komen pittige kruiden, rijpe peer, cacao en zachte vanille langs. Ook de afdronk stelt niet teleur: delicate warmte, karamel en een cadans van zacht fruit die lang blijft hangen en herinnert aan de maltbasis.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 32,95

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

Roe & Co, een whisky met de kenmerkende zachtheid van Ierse whisky maar bijzonder diep van smaak, is een meesterlijke blend van rijke malt en zachte graanwhisky’s gerijpt in kostbare first fill bourbonvaten. Dit creëert een whisky met een natuurlijke zachtheid en een bijzonder diepe, onderscheidende smaak. Roe & Co heeft een complexe, gelaagde neus: hij begint met vanille en de romigheid van ons graan, gevolgd door karamel en toffee. Een fijne voorbode van wat nog gaat komen. In de mond komt de rijping in first fill bourbonvaten tot leven en komen pittige kruiden, rijpe peer, cacao en zachte vanille langs. Ook de afdronk stelt niet teleur: delicate warmte, karamel en een cadans van zacht fruit die lang blijft hangen en herinnert aan de maltbasis.