Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES ROCK OYSTER ISLAND MALT WHISKY 0.75 LTR.

Douglas Laing & Co werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is heden ten dage een toonaangevende maker en leverancier van de beste Schotse whisky's, met een specialisatie in Single Casks, Single Malts en Small Batch Malt Scotch whisky's

Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds eigendom van familie Laing en wordt ook nog steeds gerund door de familie, tegenwoordig in de personen van Fred Laing Jr en zijn dochter Cara Laing.

De bedrijfsfilosofie van Douglas Laing is om zo te bottelen als de distilleerder het bedoelt: dat wil zeggen, op hoge sterkte en non-chill gefilterd, zodat het robuste en unieke karakter van de whisky behouden blijft. De reputatie van Douglas Laing en de vele awards die zij hebben weten te behalen door de jaren heen, zijn het bewijs van dit ethos.

Het mooie portfolio met Douglas Laing merken omvat:

Remarkable Regional Malts: The Epicurean (Lowland), Timorous Beastie (Highland), Scallywag ( Speyside), Rock Oyster (Islands) Big Peat (Islay), The Gauldrons (Campbeltown).



Rock Oyster is een eerbetoon aan de zee. Deze kleine partij is gecreëerd met de fijnste malts, gedistilleerd op de eilanden: Jura, Islay, Arran en Orkney.



Waar het openbreken van een oester wordt beloond door het vinden van een parel, is de ware schat bij deze whisky te vinden in de verborgen, smaakvolle verfijning en de geuren van de zee. Traditioneel gebotteld op 46,8% alcohol, in de natuurlijke kleur en non chill-gefilterd. Dit kleine pareltje heeft een waar maritiem karakter, rijk aan zeezout, zoete turf, rook, honing en peper.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 47,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Douglas Laing & Co werd bijna 70 jaar geleden opgericht en is heden ten dage een toonaangevende maker en leverancier van de beste Schotse whisky's, met een specialisatie in Single Casks, Single Malts en Small Batch Malt Scotch whisky's Het bedrijf werd in 1948 opgericht door Fred Douglas Laing en is nog steeds eigendom van familie Laing en wordt ook nog steeds gerund door de familie, tegenwoordig in de personen van Fred Laing Jr en zijn dochter Cara Laing. De bedrijfsfilosofie van Douglas Laing is om zo te bottelen als de distilleerder het bedoelt: dat wil zeggen, op hoge sterkte en non-chill gefilterd, zodat het robuste en unieke karakter van de whisky behouden blijft. De reputatie van Douglas Laing en de vele awards die zij hebben weten te behalen door de jaren heen, zijn het bewijs van dit ethos. Het mooie portfolio met Douglas Laing merken omvat: Remarkable Regional Malts: The Epicurean (Lowland), Timorous Beastie (Highland), Scallywag ( Speyside), Rock Oyster (Islands) Big Peat (Islay), The Gauldrons (Campbeltown). Rock Oyster is een eerbetoon aan de zee. Deze kleine partij is gecreëerd met de fijnste malts, gedistilleerd op de eilanden: Jura, Islay, Arran en Orkney. Waar het openbreken van een oester wordt beloond door het vinden van een parel, is de ware schat bij deze whisky te vinden in de verborgen, smaakvolle verfijning en de geuren van de zee. Traditioneel gebotteld op 46,8% alcohol, in de natuurlijke kleur en non chill-gefilterd. Dit kleine pareltje heeft een waar maritiem karakter, rijk aan zeezout, zoete turf, rook, honing en peper.