Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES L AVENIR HORIZON SAUVIGNON BLANC 0.75LT

Productomschrijving
Heldere, licht-gouden kleur. In de neus intense tropische aroma's van guave en ananas met een hint van citroengras. In de smaak verfrissende zuren en tropisch fruit, witte peer, meloen en een beetje gras
Ligging
Drie verschillende blokken van geselecteerde druivenranken zijn gelegen op de hoogste hellingen van het wijngoed. Deze verhoogde blokken zijn ideaal voor de wijnstokken om te profiteren van de koele zeebries uit de kust van False Bay. Bovendien zorgt het graniet en leisteen in de bodem voor een ideale omgeving voor de ontwikkeling van het unieke karakter van de Sauvignon Blanc druif.
Wijn en spijs
Heerlijk als aperitief of bij salades met geitenkaas bijvoorbeeld.
Vinificatie
Koude fermentatie van ongeveer 14 graden in roestvrijstalen vaten, gedurende 14 tot 18 dagen..

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 8,95
  • Bestel 6 voor € 6,66 elk en bespaar 26%

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

Productomschrijving Heldere, licht-gouden kleur. In de neus intense tropische aroma's van guave en ananas met een hint van citroengras. In de smaak verfrissende zuren en tropisch fruit, witte peer, meloen en een beetje gras Ligging Drie verschillende blokken van geselecteerde druivenranken zijn gelegen op de hoogste hellingen van het wijngoed. Deze verhoogde blokken zijn ideaal voor de wijnstokken om te profiteren van de koele zeebries uit de kust van False Bay. Bovendien zorgt het graniet en leisteen in de bodem voor een ideale omgeving voor de ontwikkeling van het unieke karakter van de Sauvignon Blanc druif. Wijn en spijs Heerlijk als aperitief of bij salades met geitenkaas bijvoorbeeld. Vinificatie Koude fermentatie van ongeveer 14 graden in roestvrijstalen vaten, gedurende 14 tot 18 dagen..