Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES FARINA VALPOLICELLA RIPASSO CLASSICO 0.70

Rijk en rijp van Farina. Fruittonen van pruim en kersen jam geven identiteit aan een fijne balans van tannine, frisse zuren en zoet. Op de achtergrond komen tonen van intense peper, leer en gember tot uiting
Spijsadvies
De Farina Valpolicella Ripasso Classico gaat goed samen met gerechten van rood vlees en gerijpte kazen.
Ligging
De Farina Valpolicella Ripasso Cassico Superiore DOC is een mondvol fruit en kruiden. De wijngaard in 'San Pietro in Cariano' is van vulkanisch kalkgrond en hierdoor mede verantwoordelijk voor de stijl van de Ripasso.
Vinificatie
De Farina Valpolicella Classico Superiore vergist in de herfst. Ripasso ontstaat in het voorjaar als Amarone druivenschillen worden toegevoegd aan de wijn en hierdoor opnieuw gaat vergisten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 14,95

Aanbieding € 11,99

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten

 Aangepaste openingstijden December 2018:

Woensdag 5 december 17.00 uur gesloten

Zondag 23 december 12:00 - 17:00 uur geopend (alleen Soest)

Maandag 24 december 9:00 - 17:00 uur geopend

Maandag 31 december 9:00 - 17:00 uur geopend


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Rijk en rijp van Farina. Fruittonen van pruim en kersen jam geven identiteit aan een fijne balans van tannine, frisse zuren en zoet. Op de achtergrond komen tonen van intense peper, leer en gember tot uiting Spijsadvies De Farina Valpolicella Ripasso Classico gaat goed samen met gerechten van rood vlees en gerijpte kazen. Ligging De Farina Valpolicella Ripasso Cassico Superiore DOC is een mondvol fruit en kruiden. De wijngaard in 'San Pietro in Cariano' is van vulkanisch kalkgrond en hierdoor mede verantwoordelijk voor de stijl van de Ripasso. Vinificatie De Farina Valpolicella Classico Superiore vergist in de herfst. Ripasso ontstaat in het voorjaar als Amarone druivenschillen worden toegevoegd aan de wijn en hierdoor opnieuw gaat vergisten.