Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES FARINA 'FOR EVERY DAY' ROSSO 0.75 LTR.

Zó soepel en sappig, om vrolijk van te worden. Het fruit viert hoogtijdagen in deze prachtige Italiaanse rode wijn van Farina. De druiven Corvina en Rondinella geven aroma's van kersen en aarbei.
Ligging
De klassiek Italiaanse druiven komen uit de wijnstreek Verona. In deze blend zitten de Italiaanse druiven Corvina, Rondinella en Molinara.
Wijn en spijs
De Farina For Every Day is heerlijk bij een sandwich of volwaardige maaltijd, maar uiteraard ideaal als borrel wijn.
Vinificatie
Een koude inweking voor de vergisting is belangrijk voor de soepelheid in deze fruitige rode wijn. Zo worden smaak en kleur onttrokken aan de schilletjes zonder dat er onrijpe tannine in deze Farina wijn terecht komen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 5,95

Aanbieding € 4,99

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

Zó soepel en sappig, om vrolijk van te worden. Het fruit viert hoogtijdagen in deze prachtige Italiaanse rode wijn van Farina. De druiven Corvina en Rondinella geven aroma's van kersen en aarbei. Ligging De klassiek Italiaanse druiven komen uit de wijnstreek Verona. In deze blend zitten de Italiaanse druiven Corvina, Rondinella en Molinara. Wijn en spijs De Farina For Every Day is heerlijk bij een sandwich of volwaardige maaltijd, maar uiteraard ideaal als borrel wijn. Vinificatie Een koude inweking voor de vergisting is belangrijk voor de soepelheid in deze fruitige rode wijn. Zo worden smaak en kleur onttrokken aan de schilletjes zonder dat er onrijpe tannine in deze Farina wijn terecht komen.