Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES FARINA 'FOR EVERY DAY' BIANCO 0.75 LTR.

Niet om je aan te zetten tot…, maar om je deelgenoot te maken van deze veelzijdig inzetbare witte wijn. Fris wit fruit, zacht en sappig tegelijk.
Ligging
De druiven komen uit de streek Verone, onder andere bekend van het Gardameer. De gebruikte Italiaanse druiven zijn Garganega en Trebbiano aangevuld met een beetje Chardonnay.
Wijn en spijs
Deze heerlijke Italiaanse witte wijn geniet van lichte gerechten. Denk aan salades en witte vissoorten. Daarnaast is het dé borrelwijn bij uitstek.
Vinificatie
Deze fruitige witte wijn is modern gemaakt. Het gebruik van rvs vaten en vergisting op een koele temperatuur zijn hier onderdeel van.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 5,95

Aanbieding € 4,99

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

Niet om je aan te zetten tot…, maar om je deelgenoot te maken van deze veelzijdig inzetbare witte wijn. Fris wit fruit, zacht en sappig tegelijk. Ligging De druiven komen uit de streek Verone, onder andere bekend van het Gardameer. De gebruikte Italiaanse druiven zijn Garganega en Trebbiano aangevuld met een beetje Chardonnay. Wijn en spijs Deze heerlijke Italiaanse witte wijn geniet van lichte gerechten. Denk aan salades en witte vissoorten. Daarnaast is het dé borrelwijn bij uitstek. Vinificatie Deze fruitige witte wijn is modern gemaakt. Het gebruik van rvs vaten en vergisting op een koele temperatuur zijn hier onderdeel van.