Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES ERRAZURIZ MAX RESERVA PINOT NOIR 0,75 LTR

De Max Reserva Pinot Noir van Errázuriz heeft een glanzende robijnrode kleur met een paarse zweem. Deze Prachtige wijn openbaart aroma's van rood fruit, hints van rozemarijn, rozenbottels en zelfs champignons. De wijn heeft een fijne delicate structuur met een eveneens bijzondere afdronk.
Ligging
Een fragile druivenvariant uit de bijzondere Manzanar wijngaard in de Aconcagua vallei. Op nog geen 12 km van de kust bied deze wijngaard de goede omstandigheden voor de druif om te rijpen. De koele zeewind en frisse ochtend mist zorgen er voor dat u kunt genieten van fijne zuren en zacht roodfruit.
Wijn en spijs
Deze Max Reserva is een fijne tafelgenoot en doet het onder andere erg goed bij gerechten als eend en kalkoen, maar ook een pasta met verschillende paddenstoelen is een geweldige combi met deze Pinot Noir.
Vinificatie
Een voorvergisting op 8ºC zorgt voor extra extractie en geeft deze Max Reserva meer fruitigheid. Als de gewone gisting is afgerond rijpt de wijn 12 maanden op Frans eiken om zo de complexiteit en gelaagdheid in de wijn te vergroten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,95
  • Bestel 6 voor € 11,65 elk en bespaar 23%

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

De Max Reserva Pinot Noir van Errázuriz heeft een glanzende robijnrode kleur met een paarse zweem. Deze Prachtige wijn openbaart aroma's van rood fruit, hints van rozemarijn, rozenbottels en zelfs champignons. De wijn heeft een fijne delicate structuur met een eveneens bijzondere afdronk. Ligging Een fragile druivenvariant uit de bijzondere Manzanar wijngaard in de Aconcagua vallei. Op nog geen 12 km van de kust bied deze wijngaard de goede omstandigheden voor de druif om te rijpen. De koele zeewind en frisse ochtend mist zorgen er voor dat u kunt genieten van fijne zuren en zacht roodfruit. Wijn en spijs Deze Max Reserva is een fijne tafelgenoot en doet het onder andere erg goed bij gerechten als eend en kalkoen, maar ook een pasta met verschillende paddenstoelen is een geweldige combi met deze Pinot Noir. Vinificatie Een voorvergisting op 8ºC zorgt voor extra extractie en geeft deze Max Reserva meer fruitigheid. Als de gewone gisting is afgerond rijpt de wijn 12 maanden op Frans eiken om zo de complexiteit en gelaagdheid in de wijn te vergroten.