Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES ERRAZURIZ MAX RESERVA MERLOT 0,75 LTR

Errazuriz Max Reserva Merlot
Productomschrijving
Errazuriz Max Reserva Merlot heeft een mooie robijnrode kleur met aroma’s van rood fruit, zoals kersen en aardbeien in combinatie met zwart fruit. De wijn heeft subtiele kruidige hints van geroosterde rode peper en laurierblad. Het is een jonge rode wijn met intense smaken van zwart fruit, zoals bramen, vijgen en tonen van chocolade.

Kans maken op een 5-gangen diner voor 4 personen bij één van de 12 top restaurants? Bestel dan het bundelproduct bestaande uit 6 flessen!

Spijsadvies
Lekkere rode wijn bij een stevige schotel met wild, rood vlees en zelfs harde kazen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

Errazuriz Max Reserva Merlot Productomschrijving Errazuriz Max Reserva Merlot heeft een mooie robijnrode kleur met aroma’s van rood fruit, zoals kersen en aardbeien in combinatie met zwart fruit. De wijn heeft subtiele kruidige hints van geroosterde rode peper en laurierblad. Het is een jonge rode wijn met intense smaken van zwart fruit, zoals bramen, vijgen en tonen van chocolade. Kans maken op een 5-gangen diner voor 4 personen bij één van de 12 top restaurants? Bestel dan het bundelproduct bestaande uit 6 flessen! Spijsadvies Lekkere rode wijn bij een stevige schotel met wild, rood vlees en zelfs harde kazen.