Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES ERRAZURIZ VILLA DON MAXIMIANO 0.75 LTR

Dit is de 2e wijn in de Errázuriz Don Maximiano's Founders Reserve serie. Een elegante, dichte en verfijnde blend met pure fruittonen en intensiteit. De aroma's van rood fruit en bloesem komen je tegemoet in combinatie met kersen, blauwe bessen, zachte aalbessen en cacao. De smaak is vol en met zeer aangename frisse tonen. Dit in combinatie met mooi gestructureerde stevige tannines zorgt ervoor dat de wijn mooi in balans is en intens van smaak. Errázuriz Villa Don Maximiano is nu al zeer smaakvol maar zal zich de komende jaren nog verder ontwikkelen.
Wijn en spijs
Combineer deze prachtige wijn met rood vlees, rijke vleesgerechten, ossobuco, wildgerechten en ossenhaas.
Vinificatie
Handmatige oogst, waarbij alleen de beste druiven geselecteerd worden. Rijping gedurende 22 maanden in nieuwe en gebruikte houten vaten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 44,50

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

Dit is de 2e wijn in de Errázuriz Don Maximiano's Founders Reserve serie. Een elegante, dichte en verfijnde blend met pure fruittonen en intensiteit. De aroma's van rood fruit en bloesem komen je tegemoet in combinatie met kersen, blauwe bessen, zachte aalbessen en cacao. De smaak is vol en met zeer aangename frisse tonen. Dit in combinatie met mooi gestructureerde stevige tannines zorgt ervoor dat de wijn mooi in balans is en intens van smaak. Errázuriz Villa Don Maximiano is nu al zeer smaakvol maar zal zich de komende jaren nog verder ontwikkelen. Wijn en spijs Combineer deze prachtige wijn met rood vlees, rijke vleesgerechten, ossobuco, wildgerechten en ossenhaas. Vinificatie Handmatige oogst, waarbij alleen de beste druiven geselecteerd worden. Rijping gedurende 22 maanden in nieuwe en gebruikte houten vaten.