Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES DOMAINE LA POMMIERE ROUGE 0.70 LTR

Productomschrijving
Heldere, dieprode wijn met volop rijp rood fruit in de neus. In de mond is de wijn sappig, zacht en vlezig.
Ligging
Domaine La Pommière ligt aan de rivier de Heurault bij Florensac. De bodem is alluviaal. Doordat het domein dicht bij de kust ligt, staat er een verkoelende zeebries. Deze helpt om de frisheid in de druif te bewaren.
Wijn en spijs
Een goede begeleider van kipgerechten, witvlees en milde curry’s.
Vinificatie
Korte schilinweking. De wijn wordt gedurende de vergisting meerdere keren overgepompt. De wijnmaker past micro-oxidatie toe tijdens de rijping. Dat wil zeggen dat hij langzaam een beetje zuurstof toevoegt waardoor de tannines in de wijn zachter worden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 6,95

Aanbieding Excl. BTW: € 5,99 Statiegeld : € 6,95 Incl. BTW: € 12,94

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Productomschrijving Heldere, dieprode wijn met volop rijp rood fruit in de neus. In de mond is de wijn sappig, zacht en vlezig. Ligging Domaine La Pommière ligt aan de rivier de Heurault bij Florensac. De bodem is alluviaal. Doordat het domein dicht bij de kust ligt, staat er een verkoelende zeebries. Deze helpt om de frisheid in de druif te bewaren. Wijn en spijs Een goede begeleider van kipgerechten, witvlees en milde curry’s. Vinificatie Korte schilinweking. De wijn wordt gedurende de vergisting meerdere keren overgepompt. De wijnmaker past micro-oxidatie toe tijdens de rijping. Dat wil zeggen dat hij langzaam een beetje zuurstof toevoegt waardoor de tannines in de wijn zachter worden.