Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES BARBERA D'ASTI RURE 0.75 LTR.

Een robijnrode wijn met een frisse en fruitige neus die doet denken aan zwarte bessen en rood fruit in combinatie met vanille en geroosterde hazelnoot.
Ligging
Barbera is zonder twijfel de meest traditionele druivensoort die voorkomt in de heuvels van de Asti regio. De druiven zijn afkomstig van wijngaarden die worden gekenmerkt door een bodem van mergelklei met een spoor van kwartsiet. Deze bodemsoorten garanderen dat de wijn heerlijke aroma's heeft en robuust is (maar toch in balans) en dat het prachtige boeket goed ontwikkeld is.
Wijn en spijs
Een uitstekende combinatie met gnocchi (of pasta) met verse tomatensaus of bij risotto met paddenstoelen. Serveertemperatuur: 8° C.
Vinificatie
De wijn rijpt in traditionele Sloveense eikenhouten vaten die de harmonie, elegantie en balans van de aroma's versterken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 14,50

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Een robijnrode wijn met een frisse en fruitige neus die doet denken aan zwarte bessen en rood fruit in combinatie met vanille en geroosterde hazelnoot. Ligging Barbera is zonder twijfel de meest traditionele druivensoort die voorkomt in de heuvels van de Asti regio. De druiven zijn afkomstig van wijngaarden die worden gekenmerkt door een bodem van mergelklei met een spoor van kwartsiet. Deze bodemsoorten garanderen dat de wijn heerlijke aroma's heeft en robuust is (maar toch in balans) en dat het prachtige boeket goed ontwikkeld is. Wijn en spijs Een uitstekende combinatie met gnocchi (of pasta) met verse tomatensaus of bij risotto met paddenstoelen. Serveertemperatuur: 8° C. Vinificatie De wijn rijpt in traditionele Sloveense eikenhouten vaten die de harmonie, elegantie en balans van de aroma's versterken.