Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES MAR DE FRADES ALBARINO 0.75 LTR.

Gelegen in Galicia, noordwest Spanje. Een ruig gebied dat doorkliefd wordt door grote rivieren. Veel verkoelende en regen invloed door de aangelegen oceaan.


Druivensoort(en)
Albariño.


Vinificatie
De wijn wordt modern gemaakt met een verkoelde vergisting dat resulteert in een fruitige wijn met sappige zuren.


Proefnotities
De wijn heeft een bleekgele kleur. In de neus zitten aroma's van bloemen en citrusfruit. Mooie zuiverheid en elegantie. De smaak is sappig met mooie zuren. Goed gebalanceerde zuren en bitters. Verfijning kenmerkt deze elegante wijn.


Eten & Drinken
Het beste te combineren met schaal- en schelpdieren, zomersalades en heerlijk als aperitief. De ideale serveertemperatuur is 8-10°C.


Bijzonderheden
Op het etiket kan je aflezen of de wijn de juiste serveertemperatuur heeft. Wanneer het blauwe galjoen verschijnt op het etiket heeft de wijn de juiste serveertemperatuur als de wijn te warm is verdwijnt het plaatje weer.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 15,50

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Gelegen in Galicia, noordwest Spanje. Een ruig gebied dat doorkliefd wordt door grote rivieren. Veel verkoelende en regen invloed door de aangelegen oceaan. Druivensoort(en) Albariño. Vinificatie De wijn wordt modern gemaakt met een verkoelde vergisting dat resulteert in een fruitige wijn met sappige zuren. Proefnotities De wijn heeft een bleekgele kleur. In de neus zitten aroma's van bloemen en citrusfruit. Mooie zuiverheid en elegantie. De smaak is sappig met mooie zuren. Goed gebalanceerde zuren en bitters. Verfijning kenmerkt deze elegante wijn. Eten & Drinken Het beste te combineren met schaal- en schelpdieren, zomersalades en heerlijk als aperitief. De ideale serveertemperatuur is 8-10°C. Bijzonderheden Op het etiket kan je aflezen of de wijn de juiste serveertemperatuur heeft. Wanneer het blauwe galjoen verschijnt op het etiket heeft de wijn de juiste serveertemperatuur als de wijn te warm is verdwijnt het plaatje weer.