Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

KRUIK BOLS CORENWIJN WASSENDE MAEN 1.00 LTR

Bols Corenwijn De Wassende Maen is onderdeel van een speciale collectie van Lucas Bols, een collectie die tot "De VOC Collectie" is omgedoopt. De combinatie van Lucas Bols zijn jarenlange ervaring met het creëren van duidelijk herkenbare corenwynen en de inspiratie van het rijke verleden van de VOC en de verscheidenheid aan exotische ingrediënten vormen een prachtig koppel.

De Wassende Maen is een prachtige Bols Corenwyn waarin de fijne specerijen worden gecombineerd met subtiele smaaktonen van kardemom en nootmuskaat die perfect in balans zijn gebracht met de karakterstieke houttonen van de Bols Corenwyn en haar onmiskenbare moutwijn karakter.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 29,95
  • Bestel 6 voor € 28,45 elk en bespaar 5%
  • Bestel 12 voor € 27,55 elk en bespaar 8%

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Bols Corenwijn De Wassende Maen is onderdeel van een speciale collectie van Lucas Bols, een collectie die tot "De VOC Collectie" is omgedoopt. De combinatie van Lucas Bols zijn jarenlange ervaring met het creëren van duidelijk herkenbare corenwynen en de inspiratie van het rijke verleden van de VOC en de verscheidenheid aan exotische ingrediënten vormen een prachtig koppel. De Wassende Maen is een prachtige Bols Corenwyn waarin de fijne specerijen worden gecombineerd met subtiele smaaktonen van kardemom en nootmuskaat die perfect in balans zijn gebracht met de karakterstieke houttonen van de Bols Corenwyn en haar onmiskenbare moutwijn karakter.