Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES YALUMBA Y SHIRAZ-VIOGNIER 0.75 LTR.

De Y-Series zijn een aantal wijnen die gemaakt zijn om de persoonlijke en kleurvolle 150-jarige geschiedenis van de Hill Smith familie van Yalumba weer te geven.


Druivensoort(en)
Shiraz en de witte Viognier.


Vinificatie
De wijnen worden modern gemaakt met het grootste respect voor de natuur. Ze verliezen nooit de traditionele sterktes uit het oog.


Proefnotities
Deze elegante rode wijn heeft een diepe, donkere kleur. In de geur herkent u rood fruit en specerijen. Subtiele hint van Amerikaanse eik. De wijn heeft een fijne concentratie en een plezierige afdronk.


Eten & Drinken
Mooie wijn om te serveren bij geroosterd lamsvlees of rood vlees.


Bijzonderheden
Het paard op het etiket staat voor het verleden van Yalumba, toen paarden nog een centrale rol speelden en naast het transportmiddel ook de trekkers waren op het land. Yalumba kenmerkt zich als een familiebedrijf met een moderne visie dat haar verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving serieus neemt. In 2007 mocht Yalumba als eerste wijnbedrijf in de wereld de Climate Protection Award in
ontvangst nemen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

De Y-Series zijn een aantal wijnen die gemaakt zijn om de persoonlijke en kleurvolle 150-jarige geschiedenis van de Hill Smith familie van Yalumba weer te geven. Druivensoort(en) Shiraz en de witte Viognier. Vinificatie De wijnen worden modern gemaakt met het grootste respect voor de natuur. Ze verliezen nooit de traditionele sterktes uit het oog. Proefnotities Deze elegante rode wijn heeft een diepe, donkere kleur. In de geur herkent u rood fruit en specerijen. Subtiele hint van Amerikaanse eik. De wijn heeft een fijne concentratie en een plezierige afdronk. Eten & Drinken Mooie wijn om te serveren bij geroosterd lamsvlees of rood vlees. Bijzonderheden Het paard op het etiket staat voor het verleden van Yalumba, toen paarden nog een centrale rol speelden en naast het transportmiddel ook de trekkers waren op het land. Yalumba kenmerkt zich als een familiebedrijf met een moderne visie dat haar verantwoordelijkheid voor de natuurlijke omgeving serieus neemt. In 2007 mocht Yalumba als eerste wijnbedrijf in de wereld de Climate Protection Award in ontvangst nemen.