Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

ELEVADO (PASO) WHITE SC 0.75 LTR.

De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte op ± 1200 meter hoogte. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 10-15 jaar. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. Alto Valle de Uco is een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied.


Druivensoort(en)
Sauvignon Blanc en Chardonnay.


Vinificatie
De druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. De wijn wordt modern gemaakt met gekoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van het fruit naar voren.


Proefnotities
Deze wijn heeft een bleekgele kleur. Het is een romige en toch frisse, mild droge witte wijn met o.a. aroma's van citrus en wit fruit. Toegankelijke wijn met een goede balans en een delicate zachte finale.


Eten & Drinken
Heerlijk om zo van te genieten of in combinatie met visgerechten, wit vlees en gevogelte.


Bijzonderheden
De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, de zeer prestigieuze Bodega van de Nederlander Mijndert Pon.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,95
Salentein

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte op ± 1200 meter hoogte. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 10-15 jaar. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. Alto Valle de Uco is een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied. Druivensoort(en) Sauvignon Blanc en Chardonnay. Vinificatie De druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. De wijn wordt modern gemaakt met gekoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van het fruit naar voren. Proefnotities Deze wijn heeft een bleekgele kleur. Het is een romige en toch frisse, mild droge witte wijn met o.a. aroma's van citrus en wit fruit. Toegankelijke wijn met een goede balans en een delicate zachte finale. Eten & Drinken Heerlijk om zo van te genieten of in combinatie met visgerechten, wit vlees en gevogelte. Bijzonderheden De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, de zeer prestigieuze Bodega van de Nederlander Mijndert Pon.