Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES ELEVADO (PASO) WHITE SC 0.75 LTR.

Deze droge Elevado White is romig, maar tegelijkertijd ook fris. Een toegankelijke witte wijn met aroma’s en smaken van wit fruit en citrus.
Ligging
De wijngaarden liggen in een rotsachtige omgeving aan de voet van het Andesgebergte. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. Het is gelegen in een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied.
Wijn en spijs
Deze wijn past bij een heerlijk stuk witvis, zoals kabeljauw, maar ook bij gemarineerde kip uit de oven.
Vinificatie
Voor deze Elevado White worden moderne productiemethode ingezet. Gekoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks zorgt voor de optimale fruitigheid. Dit geeft een ware fruit explosie in het glas.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,95
Salentein

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

Deze droge Elevado White is romig, maar tegelijkertijd ook fris. Een toegankelijke witte wijn met aroma’s en smaken van wit fruit en citrus. Ligging De wijngaarden liggen in een rotsachtige omgeving aan de voet van het Andesgebergte. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. Het is gelegen in een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied. Wijn en spijs Deze wijn past bij een heerlijk stuk witvis, zoals kabeljauw, maar ook bij gemarineerde kip uit de oven. Vinificatie Voor deze Elevado White worden moderne productiemethode ingezet. Gekoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks zorgt voor de optimale fruitigheid. Dit geeft een ware fruit explosie in het glas.