Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

ELEVADO (PASO) RED SC 0.75 LTR.

Bekend van de Wijnalmanak 2012!

De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte op ± 1200 meter hoogte.De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 10-15 jaar. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. Alto Valle de Uco is een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied.


Druivensoort(en)
Malbec en Merlot.


Proefnotities
Dit is een mooie, volle en fruitige rode wijn met aroma's van zwart fruit en pruimen. Deze populaire wijn heeft een mooie zachte structuur.


Eten & Drinken
Drink deze wijn bij voorkeur bij rood (gegrild) vlees, belegen kazen en gevogelte.


Bijzonderheden
De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, de zeer prestigieuze Bodega van de Nederlander Mijndert Pon.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 6,95
Salentein

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

Bekend van de Wijnalmanak 2012! De wijngaarden van El Portillo beslaan 68 hectare, en liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte op ± 1200 meter hoogte.De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 10-15 jaar. De wijngaarden profiteren door het zonnige weer overdag en de verkoeling uit de Andes in de nacht. Alto Valle de Uco is een van de beste wijnstreken in het grote Mendoza gebied. Druivensoort(en) Malbec en Merlot. Proefnotities Dit is een mooie, volle en fruitige rode wijn met aroma's van zwart fruit en pruimen. Deze populaire wijn heeft een mooie zachte structuur. Eten & Drinken Drink deze wijn bij voorkeur bij rood (gegrild) vlees, belegen kazen en gevogelte. Bijzonderheden De wijn wordt gemaakt onder regie van Bodegas Salentein, de zeer prestigieuze Bodega van de Nederlander Mijndert Pon.