Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES MONTE LLANO BLANCO RIOJA 0,75 LTR

Gelegen in Haro, Rioja Alta, het hart van de DOC Rioja. De bodem is kalk- en leemhoudend.


Druivensoort(en)
100% Viura (= Macabeo).


Vinificatie
De wijn wordt in het modern geoutilleerde wijnbedrijf gemaakt. Met de meest moderne technieken en respect voor de natuur wordt een zuivere en fruitige wijn gemaakt.


Proefnotities
Een sappige bleekgele wijn met aroma's van citrus en wit fruit. Heerlijk fris, sappig en speels in de mond met een aangename afdronk.


Eten & Drinken
Heerlijk om zo te drinken, maar ook goed te combineren met vis, zeevruchten, quiche en salades. Lekker met tapasgerechten als Gamba's ajillo (met knoflook en rode peper) of aubergines gevuld met groenten en geitenkaas.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 7,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Gelegen in Haro, Rioja Alta, het hart van de DOC Rioja. De bodem is kalk- en leemhoudend. Druivensoort(en) 100% Viura (= Macabeo). Vinificatie De wijn wordt in het modern geoutilleerde wijnbedrijf gemaakt. Met de meest moderne technieken en respect voor de natuur wordt een zuivere en fruitige wijn gemaakt. Proefnotities Een sappige bleekgele wijn met aroma's van citrus en wit fruit. Heerlijk fris, sappig en speels in de mond met een aangename afdronk. Eten & Drinken Heerlijk om zo te drinken, maar ook goed te combineren met vis, zeevruchten, quiche en salades. Lekker met tapasgerechten als Gamba's ajillo (met knoflook en rode peper) of aubergines gevuld met groenten en geitenkaas.