Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES LE CANON ROUGE SYRAH-GRENACHE 0.75 LTR

Gecertificeerd biodynamisch. Bekend van de Wijnalmanak 2012!

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.


Druivensoort(en)
50% Merlot en 50% Syrah.


Vinificatie
Deels traditioneel vergist met gecontroleerde verkoeling en deels met koolzuur inweking om fruitigheid te geven aan de wijn.


Proefnotities
Donkerrode Een toegankelijke wijn met aroma's van rood en zwart fruit. De smaak is soepel en aangenaam zacht met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk.


Eten & Drinken
Erg smakelijk in combinatie met antipasti gerechten.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 9,50

Aanbieding € 7,99

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

Gecertificeerd biodynamisch. Bekend van de Wijnalmanak 2012! Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon. Druivensoort(en) 50% Merlot en 50% Syrah. Vinificatie Deels traditioneel vergist met gecontroleerde verkoeling en deels met koolzuur inweking om fruitigheid te geven aan de wijn. Proefnotities Donkerrode Een toegankelijke wijn met aroma's van rood en zwart fruit. De smaak is soepel en aangenaam zacht met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk. Eten & Drinken Erg smakelijk in combinatie met antipasti gerechten.