Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES LE CANON ROUGE SYRAH-GRENACHE 0.75 LTR

Een toegankelijke wijn. Aroma's van rood fruit zoals aalbessen, frambozen en kersen en kruidige tonen. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk.
Ligging
De bodem bestaat uit klei en kalksteen, met daarnaast wat leisteen en kiezels. Een perfecte ondergrond voor de productie van wijnen met een hoge kwaliteit. De wijnstokken zijn 15 jaar oud.
Wijn en spijs
Een soepele wijn, heerlijke begeleider van diverse gerechten.
Vinificatie
Er worden 2 verschillende manier van wijnmaken toegepast: deels traditioneel vergist met gecontroleerde verkoeling en deels met koolzuur inweking om fruitigheid te geven aan de wijn. Na het kneuzen van de druiven wordt het fermentatie proces afgerond op een temperatuur van 20 graden. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met air-conditioning.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,75

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

Een toegankelijke wijn. Aroma's van rood fruit zoals aalbessen, frambozen en kersen en kruidige tonen. De smaak is krachtig, maar geheel in balans, met een echt mediterraan karakter. De wijn heeft een plezierige afdronk. Ligging De bodem bestaat uit klei en kalksteen, met daarnaast wat leisteen en kiezels. Een perfecte ondergrond voor de productie van wijnen met een hoge kwaliteit. De wijnstokken zijn 15 jaar oud. Wijn en spijs Een soepele wijn, heerlijke begeleider van diverse gerechten. Vinificatie Er worden 2 verschillende manier van wijnmaken toegepast: deels traditioneel vergist met gecontroleerde verkoeling en deels met koolzuur inweking om fruitigheid te geven aan de wijn. Na het kneuzen van de druiven wordt het fermentatie proces afgerond op een temperatuur van 20 graden. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met air-conditioning.