Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES LE CANON BLANC MUSCAT-VIONGIER 0.75 LTR.

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.


Druivensoort(en)
60% Muscat d’Alexandrie, 20% Muscat à petits grains en 20% Viognier.


Vinificatie
Nachtelijke machinale oogst, 24 uur schil inweking op koele temperatuur, daarna een gekoelde gisting.


Proefnotities
Een verrukkelijke wijn met frisse aroma's van bloemen en steenvruchten. De smaak is sappig en de wijn heeft een plezierige afdronk.


Eten & Drinken
Lekker bij zomerse voorgerechten zoals meloen met parmaham. Ook heerlijk in combinatie met kaasfondue.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 9,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon. Druivensoort(en) 60% Muscat d’Alexandrie, 20% Muscat à petits grains en 20% Viognier. Vinificatie Nachtelijke machinale oogst, 24 uur schil inweking op koele temperatuur, daarna een gekoelde gisting. Proefnotities Een verrukkelijke wijn met frisse aroma's van bloemen en steenvruchten. De smaak is sappig en de wijn heeft een plezierige afdronk. Eten & Drinken Lekker bij zomerse voorgerechten zoals meloen met parmaham. Ook heerlijk in combinatie met kaasfondue.