Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES LAURENT MIQUEL NORD-SUD SYRAH 0.70 LTR

In de gemeente Cessenon in het zuidelijke deel van het gebied Saint-Chinian, op een hoogte van 100-200 meter.De bodem is kalk- en leemhoudend met kiezelsteen en rotsachtige ondergrond. De oppervlakte van de wijngaard is 50 hectare. De oriëntatie van de wijngaard is noord-oost.


Druivensoort(en)
100% Syrah.


Vinificatie
Traditioneel, met lagering gedurende 9 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten.


Proefnotities
Diepe rood-paarse kleur. In de neus is deze wijn intens, aroma's van kruiden, peper en rijp fruit. De smaak is goed gestructureerd, rijk en er heerst een mooie balans tussen de tannines en een lange finale.


Eten & Drinken
Te serveren bij rood en gegrild vlees en bij sterke kazen. Goed op dronk, maar kan nog 4 jaar liggen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

In de gemeente Cessenon in het zuidelijke deel van het gebied Saint-Chinian, op een hoogte van 100-200 meter.De bodem is kalk- en leemhoudend met kiezelsteen en rotsachtige ondergrond. De oppervlakte van de wijngaard is 50 hectare. De oriëntatie van de wijngaard is noord-oost. Druivensoort(en) 100% Syrah. Vinificatie Traditioneel, met lagering gedurende 9 maanden op nieuwe Franse eikenhouten vaten. Proefnotities Diepe rood-paarse kleur. In de neus is deze wijn intens, aroma's van kruiden, peper en rijp fruit. De smaak is goed gestructureerd, rijk en er heerst een mooie balans tussen de tannines en een lange finale. Eten & Drinken Te serveren bij rood en gegrild vlees en bij sterke kazen. Goed op dronk, maar kan nog 4 jaar liggen.