Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Actie

FLES PORTILLO CHARDONNAY 0.75 LTR.

PORTILLO CHARDONNAY
Fruitig, Sappig, Vol
PRODUCTNAAM
75 cl Portillo Chardonnay SC 2016
PRODUCTOMSCHRIJVING
De Argentijnse Portillo Chardonnay is een heerlijke fruitige witte wijn met aroma’s van peren, appel en honing. Een sappige wijn met een mooie afdronk.
LIGGING
De gemiddeld 30 jaar oude stokken profiteren van het grote verschil in dag en nacht temperatuur. Dit komt de ontwikkeling en diversiteit van frisse fruitsmaken in de Portillo Chardonnay zeker ten goede en voorkomt zware en logge smaken.
WIJN EN SPIJS
Serveer deze Portillo Chardonnay bij volle milde gerechten met vis, gevogelte of pasta.
VINIFICATIE
Met verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks komt de ware expressie van het fruit naar voren. Puur vergist fruitsap van Salentein!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 8,95

Aanbieding € 7,49

  • Bestel 6 voor € 6,66 elk en bespaar 12%
Salentein

Openingstijden:

Maandag 13.00-18.00 uur

Dinsdag 9.00-18.00 uur

Woensdag 9.00-18.00 uur

Donderdag 9.00-18.00 uur

Vrijdag 9.00-20.00 uur

Zaterdag 9.00-17.00 uur

Zondag gesloten

Omschrijving

Details

PORTILLO CHARDONNAY Fruitig, Sappig, Vol PRODUCTNAAM 75 cl Portillo Chardonnay SC 2016 PRODUCTOMSCHRIJVING De Argentijnse Portillo Chardonnay is een heerlijke fruitige witte wijn met aroma’s van peren, appel en honing. Een sappige wijn met een mooie afdronk. LIGGING De gemiddeld 30 jaar oude stokken profiteren van het grote verschil in dag en nacht temperatuur. Dit komt de ontwikkeling en diversiteit van frisse fruitsmaken in de Portillo Chardonnay zeker ten goede en voorkomt zware en logge smaken. WIJN EN SPIJS Serveer deze Portillo Chardonnay bij volle milde gerechten met vis, gevogelte of pasta. VINIFICATIE Met verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks komt de ware expressie van het fruit naar voren. Puur vergist fruitsap van Salentein!