Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES CRUZ DE ALBA CRIANZA 0.75 LTR.

De wijngaarden, gelegen in het Pagos Valdeío Estate, zijn meer dan 20 jaar oud.


Druivensoort(en)
100% Tinto Fino (Tempranillo).


Vinificatie
Traditionele vinificatie, met rijping op nieuwe eiken vaten gedurende 15 maanden.


Proefnotities
Een Spaanse topwijn met aroma's van rood fruit, hout en tabak en een zacht en soepel karakter. Heldere, levendige donkerrode kersenkleur. Zachte tannine en goed in balans met een lange finale, die eindigt in tonen van drop, kersen en ander rood fruit.


Eten & Drinken
Aanbevolen bij wildgerechten en/of maaltijden met gegrild rood vlees.
Kaas combinatie: een stevige wijn combineert het beste met een even zo krachtige kaas zoals de Oude Beemster, Fougerus of bij 14 maanden oude Serranoham.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 18,50

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag

13.00 - 18.00 uur

Dinsdag - Donderdag

09.00 - 18.00 uur

Vrijdag

09.00 - 20.00 uur

Zaterdag

09.00 - 17.00 uur

Zondag

Gesloten

 Geen 18, geen alcohol!

 
nix18

Omschrijving

Details

De wijngaarden, gelegen in het Pagos Valdeío Estate, zijn meer dan 20 jaar oud. Druivensoort(en) 100% Tinto Fino (Tempranillo). Vinificatie Traditionele vinificatie, met rijping op nieuwe eiken vaten gedurende 15 maanden. Proefnotities Een Spaanse topwijn met aroma's van rood fruit, hout en tabak en een zacht en soepel karakter. Heldere, levendige donkerrode kersenkleur. Zachte tannine en goed in balans met een lange finale, die eindigt in tonen van drop, kersen en ander rood fruit. Eten & Drinken Aanbevolen bij wildgerechten en/of maaltijden met gegrild rood vlees. Kaas combinatie: een stevige wijn combineert het beste met een even zo krachtige kaas zoals de Oude Beemster, Fougerus of bij 14 maanden oude Serranoham.