Welkom bij Wijnhandel-Slijterij Brouwer

FLES LAURENT MIQUEL ST. CHINIAN CONNE 0.75 LTR

In de gemeente Cessenon in het zuidelijke deel van het gebied Saint-Chinian, op een hoogte van 100-200 meter. De bodem is kalk- en leemhoudend met kiezelsteen en rotsachtige ondergrond. De oppervlakte van de wijngaard is 50 hectare.


Druivensoort(en)
Syrah (60%), Grenache, Mouvèdre, Cinsault


Vinificatie
Zeer oude stokken met de handgeplukte en geselecteerde oogst. Moderne vinificatie. 55% houtlagering in Franse en Amerikaanse eiken vaten.


Proefnotities
Diepe granaatrode kleur, met paarse schijn. Complexe fruitige neus en kruidige tonen van zwarte peper en kruidnagel. Rijke, volle aanzet met rijpe tannines en een fluwelige, lange afdronk. Een wijn voor de echte liefhebber.


Eten & Drinken
Heerlijk bij gegrild rood vlees, spare-ribs, wild en rijpe, romige kazen.


Bijzonderheden
Propriétaires: Christiane en Henri Miquel. Henri Miquel heeft in de afgelopen 5 jaar wel 10 medailles en 3 citaten in de Wine Advocate gekregen, alsmede de Coup de Coeur in de Guide Hachette.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 10,95

Onze winkels in Soest en in Maarn hebben de volgende openingstijden:

Maandag: 13:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 18:00 uur
Woensdag: 09:00 - 18:00 uur
Donderdag: 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag: Gesloten


 
Geen 18, geen alcohol!

nix18

Omschrijving

Details

In de gemeente Cessenon in het zuidelijke deel van het gebied Saint-Chinian, op een hoogte van 100-200 meter. De bodem is kalk- en leemhoudend met kiezelsteen en rotsachtige ondergrond. De oppervlakte van de wijngaard is 50 hectare. Druivensoort(en) Syrah (60%), Grenache, Mouvèdre, Cinsault Vinificatie Zeer oude stokken met de handgeplukte en geselecteerde oogst. Moderne vinificatie. 55% houtlagering in Franse en Amerikaanse eiken vaten. Proefnotities Diepe granaatrode kleur, met paarse schijn. Complexe fruitige neus en kruidige tonen van zwarte peper en kruidnagel. Rijke, volle aanzet met rijpe tannines en een fluwelige, lange afdronk. Een wijn voor de echte liefhebber. Eten & Drinken Heerlijk bij gegrild rood vlees, spare-ribs, wild en rijpe, romige kazen. Bijzonderheden Propriétaires: Christiane en Henri Miquel. Henri Miquel heeft in de afgelopen 5 jaar wel 10 medailles en 3 citaten in de Wine Advocate gekregen, alsmede de Coup de Coeur in de Guide Hachette.